în zona
preţ max. (€)
id ofertă

Politica de confidenţialitate

S.C. Empire Business Company S.R.L., in calitate de proprietar si administrator al www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site si posteaza oferte de vanzare.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, S.C. Empire Business Company S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro sunt site-uri ale S.C. Empire Business Company S.R.L. Prin utilizarea site-urilor www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluridevanzare.ro ("pensiunidevanzare.ro", “hoteluridevaznare.ro”, "site", “site-uri”) acceptaţi politica de confidenţialitate a datelor prezentată în cele ce urmează. Politica de confidenţialitate se referă la colectarea şi utilizarea informaţiilor personale pe care ni le furnizaţi atunci când vizitaţi acest site.

Legaturi catre alte site-uri

Politica de confidentialitate expusa se aplica Site-ului www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro si site-urilor partenere care pot prelua prin widget-urile afisate link-urile catre anunturile publicate de catre tine. Site-urile partenere nu au acces la datele colectate de catre S.C. Empire Business Company S.R.L., astfel incat acestea nu sunt dezvaluite niciunei terte parti.

Colectarea si scopul colectarii de date cu caracter personal

Poti naviga pe www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro fara a dezvalui datele tale personale.  www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro poate colecta de la tine date cu caracter personal numai cu acordul tau si funizandu-le voluntar.

Anumite servicii oferite de Site pot fi folosite doar in urma introducerii voluntare de date cu caracter personal la completarea unor campuri, pentru adaugarea anunturilor. Datele solicitate pot fi: nume, adresa de e-mail, numarul de telefon, Ip-ul cu care accesezi Site-ul (nu este afisat), si sunt folosite pentru identificarea si contactarea postatorului unui anunt, cu scopul incheierii de tranzactii.

Cookie-uri

Uneori Site-ul www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro colecteaza date anonime furnizate prin intermediul browserului, de la vizitatorii Site-ului, pentru a imbunatati serviciile oferite. Analizele facute cu ajutorul datelor furnizate de cookie-uri ajuta la identificarea numarului de vizitatori, numarului de pagini vizitate, si nivelul de interes asupra anumitor pagini din Site.

Cookie-urile sunt date pe care un site le trimite catre browserul tau si care pot fi apoi salvate pe hard-disk.

Daca nu doresti ca datele despre accesarea Site-ului sa fie transmise catre www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro, poti dezactiva optiunea cookie-uri din browserul tau.

Cookie-uri pentru publicitate

Cookie-urile sunt folosite frecvent in publicitatea de pe internet. Cu ajutorul cookie-urilor anunturile publicitare afisate sunt mai sigure, neagasante si cat mai relevante cu putinta, iar publicitatea este mai eficientă. Aceste coockie-uri nu pot extrage informatii cu caracter personal, fiind anonime si vor putea transmite doar informatii despre continutul vizual, despre activitatea de navigare. Experienta navigarii pe site nu va fi influentata de acest tip de cookie.

Daca nu doresti ca datele vizuale si de navigare sa fie transmise prin intermediul cookie-urilor, poti dezactiva optiunea cookie-uri. Rezultatul acestei actiuni va fi doar ca tipul de publicitate afisat nu va mai fi unul personalizat pentru interesele tale si va fi mai putin relevant.

Securitate

www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro intentioneaza sa protejeze integritatea datelor personale inregistrate, prin implementarea de masuri de securitate care sa impiedice accesul neautorizat, utilizarea necorespunzatoare, modificarea, distrugerea ilegala sau accidentala si pierderi accidentale. Consolidarea procedurilor de securitate va fi una continua, in functie de noile tehnologii aparute. Angajatii www.pensiunidevanzare.ro si www.hoteluirdevanzare.ro si alte persoane care prelucreaza datele cu caracter personal, sunt obligati sa respecte confidentialitatea tuturor datelor inregistrate.

Accesul la informatii

Datele sunt stocate intr-un mediu securizat, protejat de masuri tehnice. Publicul general nu are acces la aceste date. Anumite date continute de anunturile postate de catre tine pot fi modificate de catre tine personal. In cazul in care se doreste corectarea anumitor date care nu pot fi modificate de tine, te rugam sa adresezi o solicitare la adresa de email office@pensiunidevanzare.ro.

Informatiile sunt pastrate pentru o perioada nedeterminata, in mod securizat in baza de date, pentru viitoare analize sau statistici.

Legislatia aplicabila

Politica de confidentialitate privind protectia datelor personale, Termenii si conditiile de utilizare ale acestui Site se supun legilor in vigoare din Romania. In caz de litigiu, se va incerca o rezolvare pe cale amiabila, iar in cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Contact

Daca ai observatii sau intrebari legate de Politica de confidentialitate si/sau Termenii si conditiile de utilizare a Site-ului te rugam sa ne contactezi la adresa de email office@pensiunidevanzare.ro