în zona
preţ max. (€)
id ofertă

Termeni şi condiţii

Aceste condiții generale de utilizare sunt valabile pentru toate relațiile intre pensiunidevanzare.ro / hoteluridevanzare.ro si utilizatorii săi. 

Termenul "Site" reprezintă site-ul www.pensiunidevanzre.ro / www.hoteluridevanzare.ro si administratorii săi. Termenul "Utilizator" reprezintă toate persoanele fizice si/sau juridice care accesează si folosesc site-ul www.pensiunidevanzre.ro / www.hoteluridevanzare.ro. Termenii "Regulament", "Acord", "Termeni si condiții" sunt folosiți pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

I)Acceptarea condițiilor

Serviciile Site-ului sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu Termenii si condițiile expuse. Folosirea Site-ului presupune acceptarea in totalitate a Termenilor si condițiilor. Prin acceptarea Termenilor si condițiilor, utilizatorul își da acordul pentru a primi mesaje de informare si newsletter periodice la adresa/adresele de email folosite pentru postarea de anunțuri pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si condițiile pentru utilizarea Site-ului pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu condițiile impuse, trebuie sa înceteze folosirea Site-ului.

II)Descrierea serviciilor

www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro este un Site de anunțuri online, unde poți publica anunțuri gratuite cu pensiuni sau hoteluri de vânzare si poți căuta prin anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori. 

Datorita faptului ca aprobarea anunțurilor nu se face instantaneu, echipa www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro își rezerva dreptul de a le corecta si a le publica ulterior. In cazul in care conținutul si veridicitatea anunțurilor postate de către utilizatori nu corespund cu Termenii si condițiile afișate pe Site, ne rezervam dreptul de a respinge anunțurile neconforme. 

III)Dreptul de autor

Informațiile publicate pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro aparțin Site-ului. Aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fără acordul scris al reprezentantului legal al societății Empire Business Company, care administrează Site-ul. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii in vigoare.

IV)Norme de utilizare

Utilizatorul este singurul răspunzător de materialele pe care le postează si de consecința postării sau publicării lor. Atunci când postezi materiale, afirmi, susții si garantezi ca deții toate drepturile de autor pentru materialul postat. Postând materialul pe Site, acorzi către acesta o licența (in sensul cesionarii drepturilor patrimoniale de autor, potrivit legislației aplicabile) neexclusiva, cu titlu gratuit, irevocabila, nelimitata in timp si teritorial prin care transmiți către Site toate drepturile de autor asupra materialului postat.

Utilizatorul este de acord sa nu posteze materiale al căror conținut contravine legilor statului roman.

Abuzul se pedepsește prin blocarea accesului.

V)Limitarea răspunderii

In niciun caz Site-ul si administratorul sau nu vor fi pasibili pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale punitive sau de consecința ce rezulta din orice: a) erori, greșeli sau lipsa de acuratețe ale conținutului; b) vătămare corporala sau a proprietății, de orice natura, rezultând prin accesul tău la site-ul si serviciile noastre; c) orice acces neautorizat sau folosința serverelor noastre securizate si/sau orice si toate datele personale si/sau informații financiare stocate in acesta; d) orice pierdere sau stricăciune de orice fel apăruta ca rezultat al folosinței oricărui conținut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. Aceasta limitare a răspunderii se va aplica in măsura permisa de lege in jurisdicția aplicabila. Daca ai primit un e-mail de la www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro si nu dorești sa îl confirmi, te rugam sa îl ignori.

VI)Clauza privind competenta judecătorească

Pentru orice conflict părțile vor uza de toate posibilitățile de conciliere amiabila, urmând îndeaproape reglementările in vigoare, iar in caz de agravare a conflictului si neajungerea la o rezolvare pe aceasta cale, părțile vor apela la instanțele judecătorești competente.

VII)Încheierea acordului

Site-ul își rezerva dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabila a utilizatorului. Este responsabilitatea utilizatorului de a verifica periodic conținutul acestor Termeni si Condiții. De asemenea, Site-ul își rezerva dreptul de a înceta furnizarea serviciilor sale către orice utilizator, in cazul in care acesta a încălcat una dintre condițiile menționate mai sus.

REGULI DE UTILIZARE

Adaugă anunțul tău nou si caută anunțuri pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro ținând cont de următoarele reguli:

I)Un singur anunț

Ai voie sa postezi același anunț cu conținut si imagini unice o singura data, anunțurile care apar de doua sau mai multe ori nu vor fi publicate pe site! 

Nu este permisa dezactivarea si repostarea anunțurilor cu același conținut. 

II)Un singur bun/serviciu

Un anunț poate promova un singur bun. Fiecare bun trebuie încadrat la categoria corespunzătoare.

III)Tip persoana

Încadrează anunțul tău conform tipului de persoana pe care îl reprezinți: proprietar sau intermediar.

IV)Majuscule

Folosește majuscule doar in următoarele situații: la începutul titlului, pentru nume proprii, nume de orașe, pentru scrierea anumitor mărci/brand-uri sau la începutul frazei din descriere.

V)Titlul anunțului

Titlul anunțului trebuie sa reflecte bunul comercializat. Anunțurile cu titlul: oferta, vânzare, urgent sau altele de acest gen nu vor fi publicate pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro

VI)Categoria corecta

Poți posta doar anunțuri care se încadrează la una din categoriile menționate pe site-ul www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro.

Nu se aproba anunțuri care fac vânzare la bunuri imobile din străinătate. 

VII)Descriere

Anunțurile cu o descriere neclara si incompleta sau o poza diferita de cea a bunului comercializat nu vor fi publicate pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro. Imaginea nu trebuie sa facă direct trimitere către o firma, sa fie imagine tip catalog/revista, sa conțină numai informații despre vânzător (număr telefon, adresa e-mail, website) sau altele de acest gen. Anunțurile care conțin aceeași descriere nu vor fi aprobate pe site.

VIII)Preț

Rubrica speciala "Preț" trebuie completata cu o suma reala, apropiata de prețul pieței. Daca prețul este variabil, completează in aceasta rubrica prețul minim, mediu sau maxim si explica in "Descriere" condițiile in care acesta se modifica.

IX)Imagini

Prin încărcarea imaginilor pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro garantați faptul ca aveți drepturile necesare de autor asupra acestora. Imaginile adăugate trebuie sa fie unice si sa reprezinte bunul comercializat. Adăugarea imaginilor este obligatorie. Anunțurile care conțin aceleași / aceeași imagine nu vor fi aprobate pe site.

X)Caracterul anunțului

Orice anunț cu caracter pornografic, obscen sau profanator, limbaj vulgar, informație ilegala, imorala, amenințătoare, abuziva, defăimătoare, nu va fi publicat pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro.

XI)Anunțuri discriminatorii

Anunțurile discriminatorii pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, categoriei sociale, convingerilor, vârstei, bolilor, apartenentei la o categorie defavorizata sau oricăror alte situații similare, nu vor fi publicate pe www.pensiunidevanzare.ro / www.hoteluridevanzare.ro.